Adrian Mititelu și-a decis viitorul la conducerea lui FCU Craiova: "Am făcut prea multe sacrificii"

Adrian Mititelu FCU Craiova Fotbal intern Adrian Mititelu, patron FCU Craiova/sursa foto: Facebook
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 16:48
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 16:50

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2 la finalul acestui sezon, iar Adrian Mititelu a luat în serios în calcul ieșirea din fotbal.

Patronul clubului din Craiova a dezvăluit că fiul său a încercat să-l convingă să iasă din fenomen, însă nu a reușit acest lucru.

În plus, patronul lui FCU pune retrogradarea din acest sezon pe seama greșelilor administrative pe care le-a făcut conducerea clubului.

Adrina Mititelu nu renunță la FCU Craiova

"Fiul meu a încercat să mă facă să renunț, dar nu a reușit. E boală grea și mai ales Craiova e boală grea. Am făcut prea multe sacrificii și au trecut prea mulți ani… și dintr-odată să te oprești?! 

Nu e vorba doar despre noi, ci de mii de oameni, chiar zeci de mii care au rămas alături de noi, chiar dacă la meciuri vin mai puțin. Mulți au rămas alături de noi, mulți care nu sunt din Craiova sau unii care nu sunt din țară.

Cred că retrogradarea este o prostie de-a noastră. Administrare proastă. O echipă cu lot de play-off a retrogradat. Cea mai neînțeleasă retrogradare. Jucători plătiți la zi, duși cu chartere în deplasări lungi. Au intrat într-o pasă proastă", a spus Adrian Mititelu, potrivit Prosport.

FCU Craiova a retrogradat direct în Liga 2 după ce a acumulat doar 22 de puncte și s-a clasat pe ultimul loc în play-out.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!