A murit Aurel Ghindaru. Fostul fotbalist de la FC Brașov avea 52 de ani

Aurel Ghindaru a murit aurel ghindaru Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 18:18
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 18:31

Doliu imens în fotbalul românesc. 

Fotbalist important al Ligii 1, Aurel Ghindaru a murit la vârsta de 52 de ani, doborât de o boală cruntă. Poreclit "Parai mare" pentru că i se adresa lui Ioan Niculae, fostul patron de la FC Brașov, cu îndemnul "patroane, dă-ne paraii!", Aurel Ghindaru a jucat peste 150 de partide în Liga 1. 

Aurel Ghindaru a murit

Fratele mai mare al lui Vasile Ghindaru, acum stabilit în Irlanda, a jucat în celebra dublă cu Inter Milano din Cupa UEFA.

Anunțul trist a fost făcut pe site-ul celor de la FC Brașov. Potrivit Gsp, Aurel Ghindaru suferea de schizofrenie cronică.

A jucat împotriva lui Ronaldo

"Este doliu imens în familia stegară! Unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi de bandă pe care i-a avut FC Braşov s-a stins la vârsta de doar 52 de ani. 

Aurel Ghindaru a pierdut lupta cu boala care îl măcina de câţiva ani. Fundaşul care a făcut marcaj în 2001, în cupa UEFA, la adevăratul Ronaldo, la Zanetti, Materazzi sau Seedorf a plecat în ceruri pentru a privi de acolo meciurile galben-negrilor.

Timp de 5 sezoane, Aurel Ghindaru a fost unul din oamenii de bază de la FC Braşov. A plecat cu echipa din Liga a 2-a, a jucat titular în prima ligă, şi a ajuns cu stegarii până în Cupa UEFA, acolo unde a jucat titular în ambele meciuri contra marelui Inter Milano.

“Parai mare”, aşa cum îi spuneau colegii, a jucat pentru FC Braşov 117 meciuri, dintre care 79 în liga 1 şi 4 în Cupa UEFA.

Conducerea administrativă, cea tehnică, dar şi jucătorii de la FC Braşov transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate şi putere de luptă pentru a trece peste pierderea suferită!

Dumnezeu să te aibă în pace şi linişte, “Parai Mare”!", au scris cei de la FC Brașov. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!