VIDEO „Sper ca nenorociții mei de jucători de c***t să învețe o lecție!” Patronul-antrenor și-a făcut praf jucătorii după eliminarea din FA Cup 

Marc White Dorking Wanderers FA Cup Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 17:56
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 17:57

Un antrenor de la o echipă amatoare din Anglia nu și-a menajat jucătorii după eliminarea din FA Cup. 

Marc White este fondator, patron și antrenor la Dorking Wanderers și-a făcut praf jucătorii după ce s-au văzut eliminați din a patra rundă a preliminariilor FA Cup de Horsham, o echipă care joacă cu două divizii mai jos decât ei. Clubul a fost fondat în 1999, după ce Marc White, dezamăgit de dispariția clubului său din copilărie, Wimbledon, a decis să își facă propria echipă. 

Patronul-antrenor și-a făcut praf jucătorii după eliminare

Dorking, echipă de amatori, a ajuns din Sunday League în National League. După meciul cu Horsham antrenorul-patron al clubului s-a dezlănțuit la adresa jucătorilor săi, pe care nu i-a menajat deloc. Dorken, care evoluează în a cincea divizie, a pierdut cu 0-2 în fața echipei din divizia șapte. 

„Merită pe deplin să facă parte din tragerea la sorți și sper să aibă parte de ceva incredibil și care să le schimbe viața, astfel încât nenorociții (n.r. în engleză f***ing) mei de jucători de c***t să învețe o nenorocită de lecție pentru că au fost slabi. 

Și vă spun un lucru, întotdeauna îmi ridic mâinile, nu are legătură despre disponibilitate, cine a revenit, cine nu, nu a fost despre asta. A fost despre faptul că echipa a dezamăgit fanii 100%. Uneori fac ca staff-ul să își asume vina, fie parțial, fie integral. Cu toate astea, astăzi (n.r. sâmbătă) au fost o grămadă de jucători care au fost de c***t”, a declarat Marc White.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!