Fotbal extern

„Regele” s-a întors pe teren! Gică Hagi, coechipier cu Figo și Kaka într-un meci de senzație cu legendele lui Rangers 

Cu ocazia aniversării a 150 de ani de la înființarea clubului Rangers s-a organizat un meci amical de execepție pe arena din Ibrox. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 22:44
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 23:05

Legendele lui Rangers s-au duelat cu Legendele Lumii, într-un meci încheiat 2-3, sub ochii a aproximativ 40.000 de suporteri, care s-au strâns pentru a urmări spectacolul. Din echipa legendelor lumii, a cărei căpitan a fost legendarul Luis Figo, a făcut parte și Gheorghe Hagi, care a mers în Scoția după etapa a doua a play-off-ului, pentru a-și vizita fiul, accidentat în iarnă. 

De asemenea, în echipa legendelor lui Rangers s-au aflat nume uriașe din fotbal, precum actualul antrenor al echipei, Giovanni van Bronckhorst sau Paul Gascoigne. Echipele care s-au duelat pe Ibrox au aliniat nume importante de ambele părți, spre deliciul spectatorilor. 

Legendele lui Rangers: Neil Alexander, Ronald Wattereus, Jörg Albertz, Marvin Andrews, Shota Arveladze, Kris Boyd, Ronald De Boer, Barry Ferguson, Paul Gascoigne, Alan Hutton, Nikica Jelavić, Pedro Mendes, Michael Mols, Nacho Novo, Saša Papac, Alex Rae, Giovanni van Bronckhorst, Gregory Vignal, Rod Wallace, Craig Moore.

Legendele Lumii: David James, Jens Lehmann, Éric Abidal, Shota Arveladze, José Bosingwa, Luís Figo, Nuno Gomes, Gheorghe Hagi, Kaka, Christian Karembeu, Roy MaKaay, Claude Makélélé, Florent Malouda, Carlos Marchena, Predrag Mijatović, Robert Pires, Ricardo Quaresma, Míchel Salgado, Ricardo Costa.

„Regele” Hagi, aproape să înscrie din lovitură liberă pe Ibrox

Gheorghe Hagi a început titular duelul de pe Ibrox și a fost aproape și de a înscrie. „Regele” a avut o execuție incredibilă din lovitură liberă, de la 30 de metri, întinzându-l serios pe portarul legendelor lui Rangers, care a respins balonul. La final, fanii s-au îngrămădit pentru a obține tricoul lui Gheorghe Hagi, ovaționat pe Ibrox. 

Modifică setările cookies