Fotbal extern

VIDEO "Arata ca o ...!" Qatar a dezvaluit primul stadion pentru Cupa Mondiala din 2022! Pentru el au murit mii de oameni! Vezi cum arata:

► Romania No Mundial! Marti vedem fotbal adevarat: Anglia - Germania, de la 22:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Noiembrie 2013, 18:11
Data actualizarii: Duminica 17 Noiembrie 2013, 18:11

Qatar va termina primul stadion pentru Cupa Mondiala din 2022 cu patru ani inainte de startul competitiei pentru ca stadionul Al Wakrah va fi gata in 2018, au anuntat oficialii de la Doha.

Cu o capacitate de 40.000 de locuri, stadionul Al Wakrah va fi dotat cu patru terenuri de antrenament cu control pentru clima, un hotel de patru stele si alte facilitati considerate minuni ale arhitecturii moderne.

Construirea noului stadion incepe anul viitor, au mai anuntat oficialii din Qatar. Acesta va putea fi micsoarat la 20.000 de locuri dupa terminarea Cupei Mondiale. "Vrem ca stadioanele noastre sa fie utile cand se incheie Cupa Mondiala, vom trimite cele 20.000 de scaune catre tari mai putin dezvoltate", au anuntat qatarezii.

Inspiratia pentru stadionul Al Wakrah vine de la navele dhow, corabiile traditionale arabe in forma de perla.

Pe internet insa, cei care nu stiu acest amanunt compara noul stadion din Qatar cu ...partile intime feminine! :)

Qatar investeste miliarde de euro in Cupa Mondiala din 2022, dar oficialii tarii sunt in plin scandal dupa dezvaluirile din Guardian, care a obtinut marturii cutremuratoare ale muncitorilor de pe santiere. Acestia sunt tratati ca sclavii in antichitate, sunt platiti putin sau deloc si nu au voie sa paraseasca tara. Au murit deja mii de oameni pe santiere iar familiile lor nu au primit despagubiri. Urmeaza o ancheta ce poate zgudui organizarea Cupei Mondiale
 

Modifică setările cookies