Un nou EPISOD Gent pentru Ladislau Boloni? Ce spune presa din Grecia despre alegerea romanului pe banca lui Panathinaikos

Un nou EPISOD Gent pentru Ladislau Boloni? Ce spune presa din Grecia despre alegerea romanului pe banca lui Panathinaikos

Ladislau Boloni va urma sa semneze cu Panathinaikos Atena, locul al 12-lea din Grecia dupa trei etape jucate. 

Panathinaikos Atena este una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul grecesc, cu 20 de titluri de campioana, 18 cupe ale Greciei si o finala de Cupa Campionilor (1970/1971). 

Ladislau Boloni este vazut de presa din Grecia ca un antrenor experimentat, avand in vedere ca inaintea lui, Panathinaikos a fost pregatita de spaniolul Dani Poyatos, un tehnician care a fost adus de la juniorii lui Real Madrid. Palmaresul acestuia dupa trei etape a fost de un egal si doua infrangeri, iar conducerea a decis sa-i rezilieze contractul. 

Ziarele din Grecia au fost extrem de entuziasmate la anuntul venirii romanului, asta dupa ce acestia l-au considerat pe Dani Poyatos ca fiind o solutie de avararie, iar Boloni pare ca ar fi solutia pentru echipa "verzilor": 

"Boloni va reevalua totul de la 0", a scris site-ul sdna.gr, "El e alesul" a titrat Sport Time, iar Live Sport "Boloni, antrenor!". 

Conform celor de la sdna.gr, Boloni a inceput deja sa urmareasca partidele disputate pana acum de Panathinaikos pentru a-si forma o opinie asupra echipei. Grecii sunt de parere ca Boloni le va acorda o a doua sansa unor fotbalisti care erau la cutite cu fostul antrenor.

Totusi, Giannis Seretis, un editorialist de la LiveSport, este de parere ca numirea lui Boloni ca antrenor al lui Panathinaikos poate fi riscanta din unele puncte de vedere: "Are un stil de joc total diferit de cel al predecesorilor sai, Donis si Poyatos, aparare compacta si fotbal direct. Si, daca intra in vestiar agresiv si cu tupeu, ii va fi dificil sa-si apropie jucatorii".

Boloni a rezistat doar 25 de zile la echipa belgiana Gent, patronul acesteia spunand ca antrenorul a fost "o greseala de selectie" si ca regreta numirea romanului pe banca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies