Arema FC Incidente în Indonezia Fotbal extern

VIDEO Un fost jucător din Liga 1, în stare de șoc după incidentele din Indonezia soldate cu sute de morți! A fost unul dintre marcatori

Tragedie fără margini în Indonezia! Peste 200 de fani au murit în urma unui „război” cu jandarmii, după ce au încercat să intre peste jucători la vestiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 10:21
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 10:29

Suporterii echipei Arema FC de pe stadionul Kanjuruhan din oraşul Malang, în estul ţării, au luat cu asalt terenul sâmbătă seara târziu, după ce echipa lor a pierdut cu 3-2 în faţa echipei Persebaya Surabaya, prima înfrângere în mai bine de două decenii în faţa rivalului lor acerb.

Lucrurile au luat, însă, rapid o direcție neașteptată, iar aproximativ 200 dintre aceștia au murit după intervenția în forță a jandarmilor, fiind călcați în picioare de ceilalți fani care alergau către ieșire.

Abel Camara, fost jucător la Petrolul Ploiești în sezonul 2013-2014, s-a numărat printre jucătorii prezenți pe teren la ora meciului, semnând chiar golurile lui Arema FC.

Camara a dezvăluit că el și colegii săi se află în afara oricărui pericol și că „iadul” s-a dezlănțuit în momentul în care fanii au încercat să intre peste jucători la vestiare.

Camara: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine!”

„Sunt OK, toți jucătorii sunt în siguranță, mulțumesc lui Dumnezeu!

S-a întâmplat după meci. Imediat după terminarea partidei, am mers să le cerem scuze suporterilor pentru pierderea derby-ului. Poliția a venit la noi să ne spună să mergem la vestiare.

Când am plecat spre vestiare, unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine, iar de acolo a început un război, poliția împotriva suporterilor. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști.

Clubul ne-a transmis aseară doar să ajungem acasă în siguranță. Campionatul va fi întrerupt pentru o săptămână, atât știu momentan”, a spus Camara, potrivit gsp.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies