UEFA a decis! Cine sunt arbitrii ce vor conduce meciurile echipelor românești din Conference League

Conference League UEFA Fotbal extern UEFA a decis! Cine sunt arbitrii ce vor conduce meciurile echipelor românești din Conference League
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 10:02
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 10:12

Shaktar Karagandy - FCSB este în direct pe PRO X, joi, de la ora 16:00.

FCSB va juca la Erevan, Armenia, împotriva lui Shaktar Karagandy, într-un meci transmis de PRO X, joi, de la ora 16:00. Meciul va fi condus de o brigadă din Bulgaria, formată din Dragomir Draganov, la centru, alături de Petar Nikolov Dzhuganski, Martin Dimitrov și Stanislav Todorov. Draganov se află la primul sezon pe lista UEFA.

Sepsi o va întâlni, pe teren propriu, joi, de la 19:30, pe Spartak Trnava. Meciul va fi condus de o echipă de arbitri din Kosovo, condusă de Besfort Kasumi, ajutat de Edmond Zerqiri, Fatmir Sekiraqa și Shpetim Murtezi.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Laci, de joi, de la ora 21:30, va fi arbitrat de Mattias Gestranius, din Finlanmda, fiind ajutat de Mikko Alaakare, Veli-Matti Leppanen și Joni Hyytia. Gestranius este unul dintre cei mi apreciați arbitri din Finalnda, având în CV două meciuri în Champions League și 17 în Europa League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!