Transferul lui Reghecampf la Al Hilal scindeaza lumea araba: "Natiunea noastra este in pericol!"

Transferul lui Reghecampf la Al Hilal scindeaza lumea araba: "Natiunea noastra este in pericol!"

Mutarea lui Laurentiu Reghecampf in Arabia Saudita, la Al Hilal, a creat o serie de discutii in presa regionala, mai ales dupa ce arabii au aflat ca sotia acestuia a pozat in reviste pentru adulti.

Extrem de conservatori, cu reguli extrem de stricte impuse de religia islamica, arabii au discutat in ultima luna pe seama mutarii lui Laurentiu Reghecampf in zona Golfului, antrenorul fiind chiar in pericol de a nu primit viza de munca din cauza unor voci care au spus ca acesta ar fi de religie iudaica sa a altora care au aflat ca Anamaria Prodan a fost protagonista unor pictoriale in reviste pentru adulti.

Presa araba a reactionat dupa problemele pe care Laurentiu Reghecampf le-a intampinat in Arabia Saudita insa, iar unele publicatii au inceput deja sa ii ia apararea antrenorului roman, despre care spun ca nu ar trebui sa fie judecat decat pentru lucrurile pe care le face pe terenul de fotbal, scrie ziare.com

Astfel, sursa citata noteaza, astazi, ca jurnalistii publicatiei Al Hayat au redactat si promovat un articol in care critica reactia vehementa a conationalilor lor in ceea ce il priveste pe Laurentiu Reghecampf, articol intitulat generic: "Natiunea noastra este in pericol".

Al Hayat scrie ca "autorii criticilor si cei care au cerut ca Reghecampf sa nu primeasca drept la munca sunt orbiti de fanatism si pateaza reputatia tarii". De asemenea, publicatia araba scrie ca aceasta atitudine face mai mult rau si "transmite lumii o imagine eronata despre Islam".

In tot acest timp, inca exista voci care spun ca Laurentiu Reghecampf ar trebui sa fie anchetat pentru a se afla ce religie are, solicitare total absurda potrivit celor de la Al Hayat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies