"Traiam o minciuna!" Una dintre cele mai mari fotbaliste ale Angliei a anuntat ca este gay

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 17:41
"Traiam o minciuna!" Una dintre cele mai mari fotbaliste ale Angliei a anuntat ca este gay

Casey Stoney, una dintre cele mai celebre jucatoare de fotbal din Anglia, capitan al nationalei, a anuntat intr-un interviu la BBC ca este gay.

"Am vazut reactiile dupa marturisirea lui Tom Daley. Au fost incredibil de pozitive si m-am gandit: «Uau, se schimba lumea. Este momentul sa spun partea mea de poveste»Traiam o minciuna. Nu am ascuns asta niciodata in cercurile mele din fotbal, pentru ca este un lucru acceptat. Dar pentru lumea din afara fotbalului nu am vorbit niciodata despre sexualitatea mea. Este foarte important sa vorbesc, deoarece exista multe persoane homosexuale care intampina probleme si auzim uneori de oameni care s-au sinucis pentru ca sunt homosexuali. Nu ar trebui sa se intample asa ceva. Cum sa astept de la altii sa vorbeasca despre ei, daca nu sunt dispusa si eu sa fac asta?", a precizat Stoney.
 
Totul a plecat de la marturisirea facuta de Tom Daley de 19 ani, medaliat cu bronz la sarituri in apa, la JO de la Londra, care a declarat ca are o relatie cu un barbat si este fericit.
DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies