Totul pentru duelul Messi vs. Ronaldo, pe 19 ianuarie! PSG a făcut o cerere oficială

Lionel Messi al nassr Arabia Saudita Cristiano Ronaldo PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:05
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 17:03

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se pot duela din nou, de această dată într-un meci amical, pe 19 ianuarie, în Arabia Saudită.

Paris Saint-Germain are programat un meci amical în Arabia Saudită contra unei echipe formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo. Meciul ar trebui să se dispute joi, 19 ianuarie, iar formația franceză insistă ca partida să se joace, chiar dacă are parte de un calendar încărcat.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se pot înfrunta într-un amical, pe 19 ianuarie. PSG a cerut amânarea meciului din Cupa Franței

În acest sens, PSG a făcut o cerere oficială către Federația Franceză de Fotbal pentru a amâna potențialul meci din 16-imile Cupei Franței, care ar trebui să se joace în weekend-ul 21-22 ianuarie. L'Equipe scrie că parizienii solicită ca partida să fie reprogramată pentru luni, 23 ianuarie.

Pentru a ajunge în 16-imile Cupei Franței, PSG trebuie să treacă mai întâi de Chateuroux. Meciul se joacă vineri, de la ora 22:00.

PSG urmează să își anunțe curând programul din Arabia Saudită. Presa franceză susține că jucătorii campioanei din Ligue 1 ar urma să revină în țară pe 20 ianuarie, în dimineața de după partida amicală.

Messi a revenit la PSG. Ronaldo e gata să debuteze la Al Nassr

În cazul probabil în care partida dintre PSG și selecționată formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr se va disputa, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei doi mari rivali din ultimii aproape 20 de ani, se pot înfrunta din nou.

Argentinianul a revenit ieri la antrenamentele lui PSG, după câștigarea Cupei Mondiale, în timp ce portughezul a fost prezentat recent la Al Nassr și a anunțat că este deja gata să joace.

"Pentru mine nu este finalul carierei pentru că am venit aici. Sincer să fiu, nu sunt îngrijorat de ceea ce oamenii spun despre mine. Am luat decizia. Eu sunt foarte fericit că sunt aici și știu că acest campionat este competitiv.

Oamenii nu cunosc acest lucru, însă eu știu. Am văzut multe meciuri, iar acum aștept să joc. Pot juca de poimâne, asta dacă antrenorul (n.r - Rudi Garcia) crede că e bine. Sunt gata să joc din nou fotbal și să bucur oamenii", a spus Ronaldo, la prezentarea de la Al Nassr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!