Nicolae Stanciu transfer nicolae stanciu Fotbal extern

"Teatru de iarna, cu Stanciu actor principal! E cert ca va pleca!" O noua oferta pentru roman: "Asteptam raspunsul lui Anderlecht!"

Plecarea lui Stanciu de la Anderlecht continua sa faca valva.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2018, 22:30
Data actualizarii: Luni 15 Ianuarie 2018, 22:33

Desi se parea ca negocierile dintre Anderlecht si Sparta Praga au intrat in impas, transferul romanului s-ar putea realiza in cele din urma. Impresarul internationalului roman a declarat ca cehii au facut o noua oferta, iar acum este asteptat raspunsul belgienilor.

”Am primit inca o oferta de la Sparta, am trimis-o, asteptam raspunsul lui Anderlecht. Sparta a refacut acele bonusuri. Ei vorbesc cu Stanciu. El nu isi doreste nici macar în Bundesliga. Acolo isi doreste. El va veni maine la Praga. Speram sa dea Anderlecht OK-ul maine. Acolo era o problema de bonusuri de calificare in Champions League”, a declarat Anamaria Prodan pentru DigiSport.

Belgienii stiu sigur un singur lucru: romanul nu va mai continua la Anderlecht. "Teatru de iarna, cu Nicolae Stanciu actor principal. Stanciu va parasi Anderlecht zilele viitoare. E o certitudine", scriu jurnalistii belgieni.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!