TEAPA deceniului pentru Barcelona?! Mbappe le-a fost pus pe TAVA catalanilor, dar au preferat alt jucator! Dezvaluirile nestiute ale momentului

TEAPA deceniului pentru Barcelona?! Mbappe le-a fost pus pe TAVA catalanilor, dar au preferat alt jucator! Dezvaluirile nestiute ale momentului

Plecarea lui Neymar a ingrijorat conducerea Barcelonei in 2017. 

Intr-un interviu acordat celor de la Mundo Deportivo, Javier Bordas a declarat cum au ales catalanii sa-l transfere pe Ousmane Dembele in dauna lui Kylian Mbappe. 

Paris Saint-Germain i-a platit clauza de reziliere a lui Neymar, in valoare de 222 de milioane de euro, iar Barca i-a cautat un inlocuitor brazilianului. Clubul avea de ales intre cei doi tineri francezi, iar Bordas a dezvaluit ca Dembele a parut la acel moment solutia mai buna. 

"Mbappe a fost disponibil pentru 100 de milioane de euro, dar noi l-am preferat pe Dembele din cauza ca este un fotbalist de echipa si o extrema perfecta, care putea perfect sa-l inlocuiasca pe Neymar, in ciuda lui Mbappe, care este mai mult un atacant", a declarat Javier Bordas pentru Mundo Deportivo. 

De asemenea, Bordas dezvaluie faptul ca Mbappe nu a dorit la acea vreme sa mearga la Real Madrid, din cauza faptului ca era o concurenta acerba pentru postul de titular. 

"Am vorbit cu tatal lui Mbappe si mi-a spus ca nu va merge la Madrid, deoarece acolo este trioul Cristiano, Benzema si Bale, iar concurenta este acerba. A spus ca vrea sa mearga la Barcelona deoarece Neymar a plecat. Presedintele lui Monaco i-a preferat de asemenea pe cei de la PSG si nu pe noi."

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies