Manchester United Supercupa Europei Zenit Sankt Petersburg Fotbal extern

Astazi, 21:45! Supercupa Europei: Manchester - Zenit, la ProTV si ProTV.ro!

Razboiul celor mai bune echipe din Europa, Manchester United – Zenit St Petersburg, este in direct la Pro TV si www.protv.ro, vineri, 29 august, de la 21:45.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 August 2008, 13:00
Data actualizarii: Vineri 29 August 2008, 13:30

Zenit vrea cu orice pret Supercupa, trofeu de care se agata pentru a depasi momentul destul de nefast in care se afla. Dupa un campionat de exceptie si prima Cupa UEFA din istoria clubului, Zenit merge foarte prost in campionat, unde nu se afla, momentan, nici pe primele 4 locuri in clasament. Golgeterul Rusiei Pavel Pogrebnyak este decis sa marcheze in Supercupa, mai ales ca a fost urmarit de ghinion - a ratat finala Cupei UEFA, dar si Euro 2008, din cauza unei accidentari.

Manchester se poate lauda cu cel mai tare transfer...Cristiano Ronaldo, portughezul vrut si de Real Madrid, a decis sa continue, cel putin pentru un sezon, la cea mai tare echipa de club din Europa.

Zenit St. Petersburg a castigat pentru prima data in istorie Cupa UEFA, dupa 2-0 cu scotienii de la Rangers si a devenit a doua echipa ruseasca care intra in istoria Europei. In 2005, TSKA Moscova castiga Cupa UEFA si devenea primul club din Rusia care reusea o asemenea performanta.

Supercupa Europei, Manchester – Zenit, este in direct la Pro TV si www.protv.ro , vineri, 29 august, de la 21:45.

Modifică setările cookies