Fotbal extern

Suarez nu mai lasa loc de interpretari! Uruguayanul a DEZVALUIT de ce Messi l-a sustinut public in problema cu conducerea Barcelonei: "Eu unul am plans" 

Messi si Suarez au adus victoriile pentru echipele lor nationale in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2020, 10:10
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2020, 10:32

Dupa ce Uruguay a batut Chile cu scorul de 2-1, Luis Suarez a acordat un interviu televiziunii uruguayene, in care a vorbit despre plecarea sa de la FC Barcelona. Atacantul a descris forma prin care clubul catalan s-a despartit de acesta. 

"Suntem mari, am fost la Barcelona timp de sase ani si cred ca sunt diferite metode prin care se poate discuta cu mine. Clubul mi-a spus ca vrea sa faca niste schimbari, dar forma prin care ni s-a comunicat nu a fost tocmai placuta pentru mine si Messi. El stie mai bine prin ce a trecut si cat ne-a afectat acest lucru", a declarat Luis Suarez.

Suarez a facut mai apoi referire la mesajul de sustinere a lui Leo Messi pentru el. 

"Nu m-a surprins ca Messi m-a sustinut public deoarece il stiu foarte bine. Stiu prin ce suferinta a trecut". 

Suarez a admis faptul ca saptamana in care el a trecut de la Barcelona la Atletico Madrid a fost foarte intensa, dar si incarcata emotional. 

"Am plans pentru ce a trebuit sa traiesc. Nu am primit foarte bine mesajele de la club, prin care ei voiau sa transmite ca vor o schimbare. Au fost lucruri care m-au afectat rau, sa merg la antrenament si sa stiu ca nu fac parte din lot e dureros".

CITESTE SI

Modifică setările cookies