Spania joaca un amical cu 3 zile inainte de EURO: Pedro, Diego Costa si Fabregas vor juca in total de 4 ori pana la turneul final. Unul dintre meciuri, pe 27 martie, cu Romania

Spania Euro 2016 Georgia Romania Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2016, 19:35
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2016, 19:45

Spania va juca 4 meciuri amicale pana la EURO, unul dintre acestea impotriva Romaniei.

Spania, dubla campioana europeana en titre, isi va incheia pregatirea pentru EURO 2016 din Franta cu un ultim meci amical impotriva Georgiei, pe 7 iunie, la Getafe, o suburbie a Madridului, a anuntat Federatia spaniola de fotbal. 

In cazul in care unii jucatori spanioli vor fi retinuti la club pentru finala Ligii Campionilor, pe 28 mai la Milano, aceasta intalnire de pe Coliseumul Alfonso Perez din Getafe ar trebui sa-i ofere selectionerului Vicente del Bosque oportunitatea sa efectueze o ultima "revizie" a lotului inaintea EURO. 

Meciul cu Georgia va urma dupa alte doua partide amicale, cu Bosnia, pe 29 mai la St. Gallen (Elvetia), si cu Coreea de Sud, pe 1 iunie, la Salzburg (Austria). 

Spania, campioana europeana in 2008 si 2012, va debuta la EURO din Franta pe 13 iunie, la Toulouse, impotriva Cehiei, dupa care va intalni Turcia si Croatia in grupa D. 

Georgia nu este calificata la acest turneu final. Cele doua selectionate s-au mai intalnit de doua ori in preliminariile CM 2014 din Brazilia, incheiate cu doua succese spaniole (1-0, 2-0). 

A doua zi dupa acest meci amical, pe 8 iunie, Spania isi va prelua baza de cantonament franceza, situata la Saint-Martin-de-Re, 

Inainte de asta, in fereastra internationala care se deschide saptamana viitoare, spaniolii vor disputa doua meciuri amicale cu Italia, pe 24 martie, si cu Romania, pe 27 martie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!