Sorin Cartu Devis Mangia Universitatea Craiova Fotbal extern

Sorin Cîrțu a vorbit despre cazul Mangia! Ce spune despre incidentele din perioada în care italianul era antrenor la Craiova

Antrenorul italian Devis Mangia, suspendat din funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal a Maltei de Federaţia de resort din această ţară după ce aceasta a primit un raport privind ''o presupusă violare a politicilor sale'', a negat joi acuzaţiile de hărţuire sexuală care i s-au adus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 08:59
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 09:04

Zvonuri despre un astfel de comportament au apărut și în momentul în care italianul a fost demis de la Universitatea Craiova, în aprilie 2019.

Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova, a declarat că la momentul respectiv niciunul dintre jucătorii din Bănie nu au mers la el pentru a se plânge de comportamentul lui Mangia.

Cîrțu: „Nu discut, nu mă interesează”

„Nu discut că nu mă interesează. Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, știu și eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, așa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici.

În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici.

M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciul fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a spus Sorin Cîrțu, potrivit SPTFM.

Devis Mangia, care era selecţioner al Maltei din 2019, a antrenat-o pe Palermo în Serie A în sezonul 2011-12. El a mai antrenat echipe precum naţionala Under-21 a Italiei (2012-2013), Spezia şi Bari.

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.

Modifică setările cookies