FOTO Situație incredibilă în Grecia! Pregătit la Atena, trofeul de campioană a fost trimis cu avionul la Salonic, după succesul lui PAOK

PAOK Salonic Grecia trofeu de campioana Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 11:37
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 11:35

PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia, după o luptă strânsă, care a ținut până în ultima etapă a competiției. 

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-2019, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

Trofeul de campioană, transportat cu avionul de la Atena la Salonic

După victoria cu Aris, noua campioană a Greciei a făcut turul orașului într-un autobuz deschis, apoi au continuat sărbătoarea până spre dimineață pe stadion.

Festivitățile s-au derulat cu o oarecare întârziere, deoarece trofeul de campioană se afla la Atena și a fost transportat cu avionul la Salonic, după încheierea partidelor care puteau decide soarta titlului.

"De ce a fost trofeul la Atena când PAOK era prima?", a fost întrebarea fanilor, nu puțini fiind cei care au considerat că se credea că AEK Atena va cuceri titlul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stoiximan (@stoiximan)

Reacția grecilor după ce PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a câștigat campionatul

Presa din Grecia a reacționat imediat în urma performanței reușite de PAOK Salonic din actuala stagiune.

Gazzetta.gr: În cel mai mare thriller al sezonului, PAOK a câștigat titlul după ce a învins-o pe Aris cu 2-0. A câștigat un campionat magic, al patrulea din istoria sa! Triumf istoric.

In.gr: Echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o pe Aris cu 2-1. A luat titlul cu 80 de puncte adunate. Pe de altă parte, ”galbenii” au termiant pe locul cinci cu 55 de puncte.

Enikos.gr: PAOK a fost încoronată campioană pentru sezonul 2023/24, câștigând derby-ul de la Salonic cu Aris cu 2-1. A câștigat al patrulea campionat în istoria sa și al doilea din ultimii cinci ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!