FOTO ȘI VIDEO S-a petrecut până spre dimineață la Salonic! Peste 50.000 de oameni au sărbătorit titlul cucerit de PAOK: imagini senzaționale

PAOK Salonic Grecia Razvan Lucescu titlul de campioana Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 07:27
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 07:58

PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia, după o luptă strânsă, care a ținut până în ultima etapă a competiției. 

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Brandon Thomas a deschis scorul pentru PAOK în derby-ul oraşului Salonic şi oaspeţii au condus cu 1-0 din minutul 30. Loren Moron a egalat pentru Aris imediat după pauză, dar Taison a readus în avantaj echipa lui Răzvan Lucescu, în minutul 62. 

Este al doilea titlul cucerit de Răzvan Lucescu cu PAOK, după cel din sezonul 2018-2019, şi al patrulea trofeu câştigat de român în Grecia cu echipa din Salonic.

Stadionul Toumba, luat cu asalt de fani

Imediat după meci, campioana din Grecia a făcut un tur al orașului într-un autobuz descoperit, apoi petrecerea s-a mutat pe stadionul Toumba, unde au fost așteptați de peste 50.000 de fani pentru a se bucura de succesul istoric obținut de formația pregătită de Răzvan Lucescu. 

La finalul jocului cu Aris, tehnicianul român i-a dedicat victoria și titlul patronului Ivan Savvidis. "Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul patronului (n.r.- Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa aceasta unită, el a adus toți jucătorii.

Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană", a spus Răzvan Lucescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!