Sheriff și-a spulberat marea rivală, în timp ce antrenorul plecat pe front pregătește ”cadouri” pentru invadatorii ruși

Sheriff Tiraspol razboi Republica Moldova Ucraina Yuriy Vernydub Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:23
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:27

Ucraineanul Yuriy Vernydub, cel care a dus formația în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, încă figurează ca ”principal” al echipei din Tiraspol.

Sheriff Tiraspol a câștigat clar ultimul meci cu marea rivală din Republica Moldova, Petrocub Hîncești, 4-0 în sferturile Cupei (goluri marcate de brazilienii Pernambuco și Bruno Felipe, la care s-a adăugat dubla lui Badolo, jucător din Burkina Faso), dar este în continuare lipsită de aportul antrenorului principal ucrainean, Yuriy Vernydub, plecat din februarie pe front pentru a lupta împotriva invadatorilor ruși.

Într-un interviu recent acordat canalului de YouTube Pressing, Vernydub a explicat în ce constă voluntariatul său din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei.

Vernydub, de pe front: ”Nu m-am gândit niciodată că aș putea face atât de multe”

”Ce fac? Cum să vă spun... Tot ce este nevoie. Sincer, este o muncă foarte grea. Facem asta de dimineață până seara. Munca noastră constă în a pregăti totul pentru băieții noștri, care urmează să vină cu <<cadouri>> pentru dușmanii noștri... Nu m-am gândit niciodată că aș putea face atât de multe.

Să-mi fi spus cineva că va fi război, aș fi crezut că este o persoană bolnavă, că asta nu se va întâmpla niciodată. Dar, vezi, a fost să se întâmple. Nu există cuvinte pentru a exprima ceea ce simt acum în suflet. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla acest lucru”, a declarat antrenorul lui Sheriff, citat de MoldFootball.

Cu Vernydub pe banca tehnică, echipa din Tiraspol s-a calificat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, unde a învins-o pe Real Madrid chiar pe ”Santiago Bernabeu”, scor 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!