Semnarea contractului se amână! Anunțul italienilor despre Dennis Man

Dennis Man EURO 2024 Parma Romania Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 19:30
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 19:30

Dennis Man este pe punctul de a semna un nou contract cu Parma, chiar dacă în ultimele săptămâni s-a scris că fotbalistul este pe lista unor cluburi importante din Europa.

Borussia Dortmund, Olympique Lyon, West Ham și Napoli sunt echipele despre care s-a scris că ar fi pe urmele internaționalului român.

Prelungirea contractului lui Dennis Man se amână

Parma Live, site-ul ”de casă” al celor de la Parma, a anunțat că Valentin Mihăilă și Dennis Man vor reveni la echipă abia peste mai bine de o săptămână, având în vedere că România a ajuns până în optimile de finală ale turneului final, iar fotbaliștii au nevoie de odihnă.

Așadar, se pare că se amână și momentul în care Dennis Man va semna noul contract cu Parma. Marți, Mauro Pederzoli, directorul sportiv al ”Cruciaților” a explicat că fotbalistul român va pune pixul pe foaie abia când va reveni din vacanță.

Patru jucători ai Parmei au fost protagoniști la EURO și Copa America în această vară. Niciunul dintre ei nu mai sunt în competiții, dar toți au avut parte de satisfacții.  Botond Balogh a fost eliminat cel mai devreme, în faza grupelor cu Ungaria. De aceea, s-ar putea alătura echipei la începutul săptămânii viitoare.

Situația este diferită pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man, care au ajuns în optimile de finală cu România. Cel mai probabil ei vor avea o săptămână în plus de odihnă, iar revenirea lor este programată în săptămâna 22-28 iulie.

Revenirea lui Yordan Osorio, jucătorul Venezuelei, care a fost eliminată în sferturile Cupei America, va fi amânată până spre finalul lunii iulie”, au scris italienii.

Ce a spus directorul sportiv al Parmei despre prelungirea contractului lui Dennis Man

Suntem aproape (n.r. de prelungirea contractului lui Dennis Man). Am spus asta de ceva vreme, dar geografia nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi vacanța, dar suntem optimiști.

Prelungirea contractelor sunt o parte importantă din mutările noastre în mecato din acest an. Dorința noastră este să ne asigurăm că ne putem baza pe o parte importantă din lotul de anul trecut, iar din acest motiv vrem să continuăm cu prelungirea contractelor”, a spus Mauro Pederzoli într-o conferință de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!