UEFA a acceptat provocarea sudamericanilor: in premiera, castigatoarea EURO va juca impotriva detinatoarei Copa America

UEFA a acceptat provocarea sudamericanilor: in premiera, castigatoarea EURO va juca impotriva detinatoarei Copa America

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal (CONMEBOL), a anuntat ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America Centenario si UEFA EURO 2016™.

In urma cu o saptamana, Alejandro Dominguez a lansat aceasta provocare catre UEFA, pentru a se disputa o super-finala intre campioana Europei si castigatoarea Copa America, adica Chile.

Dominguez a precizat ca inca nu s-a stabilit data disputarii acestei supercupe, urmand a discuta cu reprezentantii UEFA in urmatoarea perioada.

Chile a castigat editia centenara a Copei America, dupa o finala cu Argentina, decisa la loviturile de departajare. De cealalta parte, nume mari precum Germania, Franta, Italia, Portugalia si Belgia se afla inca in cursa pentru castigarea Campionatului European.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies