Se naste un nou star mondial: a fost pe teren la Stromsgodset - Steaua, Gazzetta dello Sport vorbeste despre 'un mare talent'

Se naste un nou star mondial: a fost pe teren la Stromsgodset - Steaua, Gazzetta dello Sport vorbeste despre 'un mare talent'

Martin Odegaard a intrat in atentia mai multor cluburi importante din vest

Martin Odegaard, pustiul de 15 ani care a fost in lotul lui Stromsgodset in dubla cu Steaua, a facut zilele acestea turul publicatiilor sportive importante din Europa. Gazzetta dello Sport vorbeste astazi despre "un mare talent din fotbalul scandinav", un jucator care ar putea exploda in urmatorii ani.

Nascut in Drammen, Odegaard a participat la antrenamentele lotului mare la Stromsgodset inca de la 13 ani, iar un an mai tarziu a mers la Bayern Munchen si Manchester United pentru mai multe stagii de pregatire.

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Odegaard a fost convocat constant pentru meciurile din campionat si a reusit sa marcheze si 3 goluri.

Pentru mijlocasul de 15 ani, debutul european s-a produs chiar in meciul cu Steaua, cand a prins 5 minute pe final de partida, in turul disputat la Drammen.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies