Honduras Fotbal extern

"Martinovic din Honduras" si-a pierdut mintile si era sa DECAPITEZE un suporter! Gest socant al unui fotbalist, in momentul in care un fan a intrat pe teren

•Un fotbalist din Honduras a avut o iesire necontrolata in momentul in care mai multi suporteri au navalit pe gazon. Acesta i-a aplicat un picior in plina figura unuia dintre fani, trimitandu-l direct la spital
•In Romania, fostul stelist Novak Martinovic a avut si el o astfel de iesire. S-a intamplat intr-un meci cu Petrolul

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 18:28
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 20:10

Marlon Pena, un fotbalist hondurian legitimat la Real Espana, echipa din tara natala, si-a pierdut mintile la finalul meciulului cu Deportivo Marathon. 

Partida din prima liga honduriana a fost marcata de un moment socant si s-a incheiat tragic. Dupa ultimul fluier al arbitrului, mai multi suporteri care au navalit pe gazon, moment in care jucatorul lui Real Espana s-a repezit sa se bata cu acestia.

Pena a sarit cu piciorul in capul unui fan, lasandu-l pe acesta lat la pamant.

Partida, incheiata cu victoria celor de la Marathon, scor 2-0, a fost una extrem de importanta, contand pentru titlul campionatului Clausura din Honduras.

Conflictul dintre fanii celor doua echipe a continuat si in afara stadionului, acolo unde un alt suporter a fost impuscat moral, iar o femeie a ajuns la spital cu o plaga provocata tot prin impuscare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!