Restart pentru Billel Omrani: "Se află în negocieri avansate!"

Billel Omrani Polonia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 21:14
Data actualizarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 21:16
Billel Omrani (30 de ani), atacant rămas liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, se află în negocieri avansate pentru un nou angajament.

Billel Omrani, în negocieri avansate cu un club din Polonia

Fostul jucător de la FCSB și CFR Cluj și-a reziliat contractul cu Petrolul în luna ianuarie, iar acum se află "în negocieri avansate cu un club din Ekstraklasa", campionatul Poloniei, scrie SportoweFakty.

Publicația poloneză nu oferă numele clubului interesat de Billel Omrani, însă precizează că "fereastra de transferuri este deschisă până pe 27 februarie", iar atacantul algerian este "un jucător care ar fi fost mult mai greu de adus" dacă nu era liber de contract.

"A jucat cu Pogba și Umtiti, a marcat contra lui Celtic, iar acum ajunge în Ekstraklasa?", au titrat polonezii, făcând referire la startul carierei lui Omrani, când juca pentru naționalele de juniori ale Franței în timp ce era legitimat la Olympique Marseille.

De-a lungul carierei, Omrani a jucat doar în Franța și România. După ce și-a făcut junioratul la Olympique Marseille și a și jucat câteva meciuri în tricoul primei echipe de pe Stade Velodrome, atacantul a ajuns la CFR Cluj, în 2016, unde a petrecut șase sezoane. Pentru internaționalul algerian au urmat experiențele de la FCSB și Petrolul.

Doar șapte meciuri a adunat Billel Omari în tricoul Petrolului în acest sezon, fără să marcheze vreun gol.

  • 5 titluri a câștigat Omrani în România, toate cu CFR Cluj
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!