Fotbal extern

"Reputația" lui Ronaldo, ruinată? ”L-am văzut mâncând fast-food!” Cine a făcut dezvăluirea

Cristiano Ronaldo a fost dat de gol de un fost coleg.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 21:22
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 21:31

Jose Fonte l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo. Portughezul ajuns la 37 de ani are o reputație fantastică. Fanii fotbalului consideră că atacantul ce a câștigat cinci baloane de aur are o alimentație de vis.

Totuși, fostul coleg al lui Ronaldo de la naționala Portugaliei, Jose Fonte, a dezmințit aceste informații, spunând că l-a văzut mâncând inclusiv fast-food.

  • Cristiano Ronaldo

"Reputația" lui Ronaldo, ruinată? ”L-am văzut mâncând fast-food!”

”L-am văzut mâncând orice, chiar și fast food, dar în cantități mici. Întotdeauna eram atenți la ce mâncam. Știam că Ronaldo era cel mai bun și voiam să imităm tot ce făcea el. În general, mâncam foarte ’curat’, quinoa și alte lucruri sănătoase. Multe ouă, cartofi dulci și brocoli”, a mărturisit Jose Fonte, citat de Mundo Deportivo.

Ce spune fostul bucătar al lui CR 7

Girgo Barone, fostul bucătar al lui Cristiano Ronaldo, a vorbit, în urmă cu un an, despre dieta lui Ronaldo.

"Nu există ingrediente scumpe (n.r. în dieta lui Ronaldo). Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice - pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru. Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari!

Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii). Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă! Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mânânci seara devreme, nu târziu", a explicat Barone.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies