GALERIE FOTO Reacția portughezilor când au auzit ce a spus Adrian Mutu despre Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo JR Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 18:05
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 18:07

Adrian Mutu (45 de ani) a vorbit recent despre planul pe care l-ar avea starul Cristiano Ronaldo (39 de ani) pentru finalul carierei.

În luna mai, Adrian Mutu și Cristiano Ronaldo s-au întâlnit în Arabia Saudită. Fostul decar al naționalei României și fiul său, Tiago, s-au fotografiat alături de starul portughez, iar puștiul a primit cadou un tricou semnat de cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

Portughezii cred în varianta lui Adrian Mutu despre Cristiano Ronaldo

Recent, Mutu a declarat că Ronaldo ezită să își încheie cariera din dorința de a juca măcar un meci oficial alături de fiul său, Cristiano Ronaldo Jr, cunoscut și drept Cristianinho, care a împlinit recent 14 ani și joacă la juniorii lui Al Nassr.

Ziarul portughez A Bola crede în varianta avansată de Adrian Mutu și consideră că presupusul vis al lui Cristiano Ronaldo chiar ar putea deveni realitate în viitorul nu foarte îndepărtat.

"Adevărul este că totul indică faptul că Ronaldo va continua să mai joace câțiva ani. Astfel, posibilitatea ca el să joace alături de fiul său devine mai mare cu fiecare an în care Ronaldo rămâne activ", a scris A Bola.

Jornal de Noticias, o altă publicație din Portugalia, a scris: "Trebuie amintit că Adrian Mutu s-a văzut recent cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită și se pare că acolo i-ar fi făcut portughezul această dezvăluire".

Adrian Mutu: "Asta e motivația adevărată a lui Cristiano Ronaldo"

Pentru moment este neclar dacă Ronaldo va mai juca la naționala Portugaliei în urma eliminării de la EURO 2024, însă cert este faptul că atacantul mai are un an de contract cu Al Nassr, formație din Arabia Saudită.

Mai mult, Talk Sport a scris recent că Ronaldo s-ar afla în discuții cu Al Nassr pentru prelungirea contractului cu încă un an, până în 2026, când portughezul va avea 41 de ani.

"Asta e motivația lui adevărată. Faptul că vrea să joace un meci oficial cu băiatul lui și de asta nu se lasă. 

Bine, la Al-Nassr se poate, dacă era la altă echipă, nu știu, Real Madrid, era mai greu. Să joace o repriză, peste un an, nu cred că e imposibil", a spus Adrian Mutu, potrivit iamsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!