Răspunsul neașteptat al lui Carlo Ancelotti când a fost întrebat despre Kylian Mbappe

kylian mbappe Carlo Ancelotti Real Madrid Fotbal extern Carlo Ancelotti
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 11:39
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 11:44

Kylian Mbappe și-a luat rămas bun de la Paris Saint Germain, iar atacantul francez s-a înțeles cu Real Madrid, echipă la care va fi prezentat oficial în următoarele zile.

Deși va ajunge în sfârșit la echipa pe care a susținut-o încă din copilărie, Kylian Mbappe trebuie să facă un sacrificiu uriaș.

Carlo Ancelotti, despre prezența lui Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice: ”Nu vreau să intru în aceste discuții!”

Fotbalistul trebuie să rateze Jocurile Olimpice din Paris, întrucât Real Madrid a anunțat deja că nu își va lăsa jucătorii la evenimentul care va avea loc în perioada 26 iulie – 11 august.

La conferința de presă premergătoare duelului cu Real Betis, Carlo Ancelotti a fost întrebat despre situația lui Kylian Mbappe și despre șansele ca acesta să fie prezent alături de naționala Franței la Jocurile Olimpice de la Paris.

Tehnicianul italian a refuzat să facă prea multe declarații, însă a subliniat că ”problema” participării lui Mbappe la turneul olimpic ține doar de naționala Franței.

Este o problemă care privește doar echipa națională a Franței, eu nu intru în aceste discuții. Dacă voi avea timp, mi-ar plăcea să văd Jocurile Olimpice, mai ales sportivii italieni”, a spus Carlo Ancelotti.

Florentino Perez l-a refuzat direct pe Emmanuel Macron în legătură cu participarea lui Mbappe la Jocurile Olimpice

În cursul zilei de marți, cei doi s-au întâlnit la Palatul Elysee unde a avut loc un eveniment pentru aniversarea a 120 de ani de la înființarea FIFA. Macron a profitat de ocazie și i-a cerut lui Florentino Perez să ”îl cedeze” pe Mbappe pentru Jocurile Olimpice.

Conform L’Equipe, răspunsul președintelui lui Real Madrid a fost negativ, întrucât dorința lui Real Madrid este ca Mbappe să se alăture lotului lui Carlo Ancelotti imediat după EURO 2024.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!