Florentino Perez, față în față cu Emmanuel Macron! Președintele Franței i-a cerut să îl lase pe Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice

Real Madrid Emmanuel Macron Florentino Perez kylian mbappe Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 14:23
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 14:23

Kylian Mbappe (25 de ani) s-a despărțit de PSG, iar atacantul francez va semna cu Real Madrid. Totuși, clubul din capitala Spaniei nu este dispus să îi facă pe plac fotbalistului și să îl lase la Jocurile Olimpice de la Paris.

Emmanuel Macron face tot posibilul ca Mbappe să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris, chiar dacă acesta o va părăsi pe Paris Saint Germain. Numai că misiunea președintelui Franței devine, se pare, din ce în ce mai grea.

Florentino Perez l-a refuzat direct pe Emmanuel Macron în legătură cu participarea lui Mbappe la Jocurile Olimpice

După despărțirea de PSG, Kylian Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid și urmează să fie prezentat zilele următoare. Madrilenii au anunțat deja cu câteva luni în urmă că nu le vor da voie jucătorilor la Jocurile Olimpice, dar Macron spera că, dacă se va afla față în față cu președintele lui Real Madrid, va reuși să îl convingă să îl lase pe Mbappe.

Numai că Florentino Perez s-a dovedit a fi o nucă tare, iar Emmanuel Macron s-a lovit de un alt refuz. În cursul zilei de marți, cei doi s-au întâlnit la Palatul Elysee unde a avut loc un eveniment pentru aniversarea a 120 de ani de la înființarea FIFA. Macron a profitat de ocazie și i-a cerut lui Florentino Perez să ”îl cedeze” pe Mbappe pentru Jocurile Olimpice.

Conform L’Equipe, răspunsul președintelui lui Real Madrid a fost negativ, întrucât dorința lui Real Madrid este ca Mbappe să se alăture lotului lui Carlo Ancelotti imediat după EURO 2024.

Reacția lui Emmanuel Macron, după ce Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG

La scurt timp după ce Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG, Emmanuel Macron a făcut apel la Real Madrid pentru a-l lăsa pe fotbalist la Jocurile Olimpice.

Nu vreau să fac niciun comentariu, vreau doar să spun că mă bazez pe Real Madrid că-l va lăsa pe Kylian să vină și să joace pentru naționala Franței la Jocurile Olimpice”, a spus Macron într-un videoclip postat pe contul său oficial de pe platforma Twitter/X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!