VIDEO Rafael van der Vaart, cu fularul la gât la meciul Rapidului: ”Am văzut multe meciuri, dar asta nu se compara cu nimic. Sunt deja fan”

Rafael van der Vaart Rapid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 21:26
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 21:26

Rafael van der Vaart (37 de ani) a fost prezent l ameciul Rapidului de la handbal, cu Buducnost Podgorica, câștigat de campioana României cu 39-29.

Olandezul, fost jucător la echipe precum Ajax, Hamburg, Real Madrid și Tottenham, a venit să-și susțină iubita, pe Estavana Polman (30 de ani), care a semnat cu Rapid la finalul lunii noiembrie. Van der Vaart a fost impresionat de atmosfera creată de fanii Rapidului și este decis să meargă și la meciurile de fotbal.

Van der Vaart: ”Sunt deja fan al Rapidului”

„E o nebunie! Am văzut multe meciuri de handbal la viața mea, în toată lumea, dar asta nu se compară cu nimic. A fost un meci important și l-au câștigat ușor. S-au descurcat fantastic, a fost plăcut să îl urmăresc. Știu mai multe despre fotbal, dar ador să urmăresc astfel de evenimente.

Eu voi mai locui câteva luni în Danemarca, am fiul de 16 ani acolo, joacă fotbal. Din iunie sau iulie voi veni în București. Sunt deja fanul Rapidului. București e un oraș superb, oamenii sunt pe măsură. Acum voi sta aici timp 5 zile. De asta e frumos sportul! E plăcut să asculți o astfel de galerie. 

Vreau să vizitez clubul de fotal Rapid. Am jucat împotriva lui Adrian Mutu, sper să mă primească la meciuri. Am jucat cu mulți români, cu Cristian Chivu, cu Bogdan Lobonț. Cunosc multă lume”, a spus Rafael van der Vaart.

VIDEO - Van der Vaart se declară ”fan al Rapidului”

În primele partide din grupa B, campioana României a obţinut rezultatele: 31-27 cu Lokomotiva Zagreb, 32-32 cu Metz Handball, 33-26 cu Kastamonu Belediyesi GSK, 34-32 cu Team Esbjerg, 30-30 cu Buducnost, 27-25 şi 36-29 cu Storhamar, 30-32 şi 30-27 cu Gyor ETO.

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci în 15 ianuarie, în deplasare, cu Team Esbjerg.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!