Probleme pentru Lopetegui? Cu cine va putea juca cu Rusia in locul accidentatului Isco

Autor: Sport.ro
Luni 13 Noiembrie 2017, 12:37

	Probleme pentru Lopetegui? Cu cine va putea juca cu Rusia in locul accidentatului Isco

Spania sub conducerea lui Julen Lopetegui s-a calificat cu brio la Mondialul din Rusia. Pana la turneul final, spaniolii se "incalzesc" intr-un amical chiar impotriva tarii gazda.
 

Selectionerul iberic nu s-a decis cine va fi titular in locul Isco in amicalul cu Rusia. Acesta s-a accidentat in meciul impotriva Costa Ricai si se presupune ca va reveni in scurt timp pe teren, insa nu indeajuns de repede pentru a evolua maine seara, la Sankt Petersburg.

Cu toate ca are inlocuitori la mijlocul terenului, tehnicianul nu s-a hotarat pe cine sa titularizeze alaturi de Iniesta si Busquets la mijloc.

In amicalul cu Costa Rica, Thiago Alcantara a inceput titular si a fost schimbat cu Saul Niguez la pauza. De asemenea, antrenorul ii mai poate folosi la mijloc pe Illaramendi sau pe Koke.

Si in atac sunt probleme. Diego Costa n-a jucat in acest sezon pentru Chelsea, acesta urmand sa plece in iarna la Atlerico Madrid.
Spaniolul in varsta de 29 de ani are 6 luni la dispozitie, incepand cu luna ianuarie, sa-l convinga pe selectioner ca merita sa fie in lotul de Mondial. Lopetegui s-a bazat pana acum pe Alvaro Morata si pe veteranul David Villa.
 

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies