Fotbal extern

Prima intrebare a fotbalistului lui Chapecoense dupa ce s-a trezit din coma. Inca nu a aflat ce s-a intamplat cu coechipierii sai

Printre supravietuitorii accidentului aviatic care a indoliat lumea se afla si fotbalistul brazilian Helio Neto. 71 de oameni si-au pierdut viata, din care si 19 erau fotbalisti ai echipei Chapecoense si urmau sa joace cel mai important meci din istoria clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Decembrie 2016, 11:37
Data actualizarii: Luni 12 Decembrie 2016, 12:03

Fotbalistul lui Chapecoense a avut norocul de a ramane in viata dupa ce avionul in care era s-a prabusit.

Primul lucru pe care a vrut sa il stie dupa ce a iesit din coma a fost scorul din meciul cu Atletico Nacional, care nu a mai ajuns sa fie jucat.

Jucatorul nu isi aminteste nimic despre accident si nu are idee de ce este asa de ranit. Doctorul care se ocupa de el, Carlos Mendoca, spune ca fotbalistul nu trebuie sa stie ce s-a intamplat pana cand nu se simte mai bine.

Avand cea mai delicata stare dintre toti supravietuitorii, Neto are nevoie de mai multa atentie si mai mult tratament.

"Psihologul ne-a recomandat sa nu ii spunem ce s-a intamplat si sa evitam socurile emotionale care ar putea dauna recuperarii sale. Asteptam momentan o parere a unui specialist", a declarat doctorul Mendoca.

Neto poate acum sa respire fara ajutorul aparatelor, dupa ce 9 zile a fost tinut in viata de catre ele, din cauza unei infectii pulmonare.

Modifică setările cookies