Manchester City Barcelona Pep Guardiola Sergio Aguero Fotbal extern

Aguero, la Barcelona! Guardiola a confirmat totul dupa ultimul meci al sezonului pentru superstarul lui City: "Merge la clubul meu de suflet"

Pep Gurdiola a anuntat ca Aguero se va desparti de City in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Mai 2021, 10:25
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 10:42

Sergio Aguero a castigat titlul in acest sezon in Premier League, cu City, insa nu va juca in Champions League alaturi de "cetateni".

Potrivit spuselor lui Guardiola, antrenorul "cetatenilor", fotbalistul este la un pas de semnarea unui acord cu Barcelona, clubul de suflet al lui Pep.

  • Pleaca de la City! Guardiola a anuntat in lacrimi despartirea de Aguero. Cu cine va semna: Merge la clubul meu de suflet!

"Poate ca va dezvalui un secret. Este aproape de a incheia o intelegere cu clubul meu de suflet, cu Barcelona. Va merge sa joace alaturi de cel mai mare jucator al tuturor timpurilor, Lionel Messi.

Sunt convins ca va fi foarte fericit acolo si va face din Barcelona o echipa tot mai puternica.

Este special pentru noi. Ne-a ajutat foarte mult. Nu-l vom putea inlocui. Nu vom putea", a spus Pep Guardiola dupa ultimul meci al sezonului in Premier League, 5-0 cu Everton.

Venit la Manchester City in vara lui 2011, Sergio Aguero va pleca de la "cetateni" liber de contract. Intelegerea acestuia cu City expira in iulie.

Modifică setările cookies