Performanță importantă pentru Cristi Chivu. Sub privirile lui Handanovic, Inter Primavera a rămas neînvinsă în campionat

cristi chivu Inter Primavera Samir Handanovic Fotbal extern Cristi Chivu, antrenor Inter Primavera/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 14:24
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 14:37

Inter Primavera rămâne lider în campionatul U19 din Italia, după remiza cu AS Roma U19.

Sub privirile lui Samir Handanovic, fost coleg cu Cristi Chivu la Inter Milano, formația antrenată de fostul internațional român a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu AS Roma U19.

Scorul a fost deschis oaspeți în minutul 8, rezultatul final fiind stabilit în minutul 40, după reușita lui Berenbruch.

În urma acestui rezultat, Inter Primavera rămâne lider în campionat, fără înfrângere după 12 etape, având un punct avans față de Lazio U19 și Sassuolo U19.

Gazzetta dello Sport: "Cristi Chivu, așteptat să facă pasul la un club mare în vara anului următor"

Cu peste patru ani de experiență la nivelul echipelor de juniori ale lui Inter și un titlu de campion cucerit cu formația Primavera în vara anului trecut, Cristi Chivu a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar la finalul acestei stagiuni urmează să facă un pas major în carieră, anunță ziarul Gazzetta dello Sport.

"Chivu este la Inter din 2018, când a preluat echipa U14. În 2019 s-a mutat la U17, iar în 2020 a făcut pasul la formația U18, alături de care a jucat în semifinala play-off-ului pentru campionat. În vara anului 2021, plecarea lui Armando Madonna i-a deshis ușa la echipa Primavera, unde și-a demonstrat valoarea și a câștigat titlul după o finală cu AS Roma.

Contractul lui Chivu expiră pe 30 iunie 2024, iar în vara următoare ar urma să facă pasul la un club mare. Câteva formații, unele din Italia, iar altele din străinătate, s-au interesat deja de el în ultimele luni, dar românul a decis să rămână la Inter până la momentul potrivit. Va veni și acel moment, fiți siguri", a scris Gazzetta dello Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!