Fotbal extern

Pe teren propriu...in alta tara. Kosovo joaca primul meci din istorie "acasa", suporterii au epuizat biletele in timp record. Unde se va desfasura partida

Meciurile din preliminariile Campionatului Mondial se reiau astazi: 9 partide se vor desfasura in Europa, intre care si derby-ul Italia - Spania, dar si Kosovo - Croatia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2016, 11:49
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2016, 12:01

Kosovo, care a debutat in preliminariile pentru CM, bifand totodata si primul meci oficial din istorie, impotriva Finlandei (1-1), va avea acum parte de o noua premiera. Micuta nationala va juca primul meci "acasa".

Pentru moment, "acasa" inseamna Albania pentru kosovari. Acestia nu beneficiaza inca de infrastructura necesara organizarii unui astfel de meci, astfel ca albanezii s-au oferit sa ii gazduiasca la Shkoder.

15.000 de suporteri si-au cumparat bilete pentru meciul de la Shkoder, care va fi primul din istorie pentru Kosovo cu atat de multi fani in tribune.

Nationala statului Kosovo are promisa o prima de 100.000 euro pentru fiecare jucator in cazul calificarii la CM din Rusia.

CITESTE SI

Modifică setările cookies