Pana si presa a considerat ca e prea mult: "Cuvinte scandaloase la adresa lui Lucescu!" Ce a putut declara unul dintre cei mai importanti oameni din Turcia

Pana si presa a considerat ca e prea mult: "Cuvinte scandaloase la adresa lui Lucescu!" Ce a putut declara unul dintre cei mai importanti oameni din Turcia

Mircea Lucescu traverseaza una dintre cele mai dificile perioade din cariera sa de antrenor pe banca nationalei Turciei.

 Lucescu a pierdut amicalele cu Romania si Albania, iar presa si suporterii i-au cerut demisia. Federatia turca se gandeste la un inlocuitor din vara.

Giray Bulak, unul dintre cei mai respectati oameni de fotbal din Turcia, a avut o declaratie la adresa romanului, declaratie pe care presa turca a considerat-o a fi una "scandaloasa". Bulak, prezent la un eveniment organizat de autoritatile din Uskudar, s-a intrebat de ce Mircea Lucescu militeaza pentru reducerea strainilor din campionatul intern din moment ce chiar el este un strain in Turcia.

Intrebat ce crede despre Mircea Lucescu, Giray Bulak a declarat: "E un crestin, un predicator venit in tara mea. <<Sunt impotriva jucatorilor straini>>, spune el. Daca chiar tu esti un strain in Turcia, ce faci? Poti fi antrenorul unei echipe de club, dar trebuie sa fii un academician in fotbal pentru a fi selectioner. Cum este Fatih Terim, spre exemplu".

Reactia lui Bulak a fost considerata a fi mult prea dura chiar si de presa turca, presa care nu se fereste sa aiba reactii violente atunci cand rezultatele echipelor turce nu se ridica la nivelul asteptarilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies