OFICIAL: el a fost desemnat jucatorul ANULUI in Brazilia! E nume surpriza, dar face magie pe teren! VIDEO

Everton Ribeiro a iesit primul intr-un clasament al celor mai buni jucatori din campionatul Braziliei.

Ribeiro are 25 de ani si joaca in prezent pentru cei de la Cruzeiro, pe postul de mijlocas ofensiv.

Are sclipiri, cat o colectie de goluri superbe si faze de magie pura, motiv pentru care a devenit cel mai spectaculos jucator din statul sud-american.

Si nu e prima data cand Everton iese cel mai bun din Brazilia: anul trecut, anunta L'Equipe, tot el a iesit primul dupa voturile exprimate.

Atacantul echipei Goias, Erik Nascimento de Lima, 20 de ani, a fost desemnat cel mai bun tanar fotbalist din campionatul brazilian, iar Marcelo Oliveira (Cruzeiro) a primit titlul de cel mai bun antrenor.

Echipa anului 2014 in campionatul Braziliei este: Jefferson (Botafogo) - Marcos Rocha (Atletico Mineiro), Dede (Cruzeiro), Gil (Corinthians), Egidio (Cruzeiro) - Everton Ribeiro (Cruzeiro), Lucas Silva (Cruzeiro), Souza (Sao Paulo), Ricardo Goulart (Cruzeiro) - Diego Tardelli (Atletico Mineiro), Guerrero (Corinthians).

Everton Ribeiro valoreaza 5 milioane de euro si mai are contract la Cruzeiro pana in finalul lui 2016. In ianuarie 2013, cand l-a transferat de la Coritiba, actuala sa formatie a platit 1,5 milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies