Nasser Al-Khelaifi Paris Saint-Germain Superliga europeana Fotbal extern

Oferta colosală refuzată de Al-Khelaifi pentru a intra în SuperLigă: „Puteam accepta cecul de 400 de milioane de euro!” 

Nasser Al-Khelaifi, președinte și CEO al lui Paris Saint-Germain, a ținut să mai atace încă o dată proiectul SuperLigii Europene. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 15:08
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 15:10

Câteva dintre marile cluburi din Europa au încercat formarea SuperLigii Europene, pentru a încuraja o nouă competiție internațională, în care urmau să se dueleze cele mai puternice cluburi, într-un sistem diferit față de cel din UEFA Champions League. Demersul a fost blocat rapid, cluburile din Premier League și majoritatea din Spania și Italia abandondând ideea. 

SuperLiga rămâne însă în picioare, însă singurele cluburi membre sunt, momentan, Real Madrid, Florentino Perez fiind și președintele SuperLigii, Barcelona și Juventus. De mutarea „rebelă” a profitat șeicul de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a preluat postul de președinte al Asociației Cluburilor Europene (ECA) de la Andrea Agneli, președintele lui Juventus. 

Nasser Al-Khelaifi a refuzat o sumă uriașă pentru a intra în SuperLigă 

Într-un interviu acordat celor de la BBC, Nasser Al-Khelaifi, a vorbit despre suma de bani uriașă pe care a refuzat-o, după ce președinții SuperLigii i-au propus să facă și el parte din comitet. Șeicul a refuzat din start propunerea care i-ar fi adus în conturi 400 de milioane de euro. 

„Puteam să accept cecul de 400 de milioane de euro. M-au invitat și când am refuzat, au spus că nu m-au invitat. Asta cam rezumă modul în care sunt ei. Dacă mă gândeam doar la mine, aș fi putut să o fac, în special în perioada Covid-19, însă ce putem spune despre ecosistem, fani și valorile pe care le reprezinți”, a declarat Al-Khelaifi. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!