nationala argentinei Buenos Aires Lionel Messi Monumental Panama Fotbal extern

Număr incredibil de cereri de bilete pentru primul meci al Argentinei după câștigarea Campionatului Mondial!

Lionel Messi și compania joacă săptămâna viitoare la Buenos Aires, pe stadionul ”Monumental”, un amical cu Panama.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 11:19
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 11:26

Peste un milion şi jumătate de persoane au încercat să cumpere bilete pentru a asista la primul meci al selecţionatei de fotbal a Argentinei după cucerirea titlului de campioană mondială, în luna decembrie în Qatar, informează AFP.

Această partidă amicală împotriva Panama, programată joi pe stadionul Monumental din Buenos Aires, va fi marcată de festivităţi pentru celebrarea titlului cucerit la loviturile de departajare în finala cu Franţa, pe 18 decembrie.

1,5 milioane de cereri pentru 83.000 de locuri pe stadion

Meciul se va disputa pe stadionul echipei River Plate, care poate găzdui 83.000 de spectatori. Toate locurile puse în vânzare şi-au găsit cumpărători în doar două ore, conform Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA).

Biletele s-au vândut cu preţuri cuprinse între 55 şi 230 de euro, într-o ţară în care salariul mediul lunar se ridică la echivalentul a aproximativ 380 de euro.

Peste 130.000 de cereri de acreditare pentru 344 de locuri la tribuna presei

Pe de altă parte, AFA a primit 131.573 de cereri de acreditare din partea mass-media pentru acest meci, în timp ce tribuna presei de pe stadionul Monumental nu poate găzduit mai mult de 344 de jurnalişti.

La revenirea în ţară după câştigarea Cupei Mondiale, Lionel Messi şi colegii săi au fost sărbătoriţi de circa cinci milioane de persoane care au ieşit pe străzi.

După meciul cu Panama, naţionala Albiceleste, condusă de selecţionerul Lionel Scaloni, va juca împotriva echipei Cucacao, marţea viitoare, la Santiago del Estero.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!