"Neymar e mai bun decât Messi și Ronaldo". Declarația inedită făcută de o legendă, la care puțini se așteptau 

Neymar Cafu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 22:15
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 22:28

Considerat unul dintre cei mai mari fundași din istorie, Cafu (51 de ani) a făcut o declarație care a surprins. 

Prezent la emisiunea Marca Sport Weekend, fotbalistul brazilian a explicat că este de părere că, din punct de vedere tehnic, Neymar le este superior lui Lionel Messi și lui Cristiano Ronaldo. 

"Neymar este mai bun din punct de vedere tehnic decât Messi, mai bun decât Ronaldo, dar trebuie să-și asume responsabilitatea de lider, de căpitan. Trebuie să se consacreze 100% fotbalului", a declarat Cafu. 

Neymar, criticat pentru viața extrasportivă
 

Neymar nu are cel mai bun start de sezon la Paris Saint-Germain. Fără multe reușite, cu prestații șterse, dar cu multe critici. Astfel a decurs până acum sezonul lui Neymar în Franța, acolo unde au apărut zvonuri și că nu ar mai fi dorit de șefii de pe Parc des Princes. Preza braziliană l-a criticat că s-a îngrășat, iar francezii îl acuză pentru viața extra-sportivă. 

„Vorbesc despre respect pentru că lumea spune: 'Ah, Neymar nu are grijă de el, Neymar e ăsta'. Cum poate fi cineva la nivel înalt 12 ani fără să aibă grijă de el? Nimeni nu reușește asta. 

Știu să am grijă de mine, am un fizioterapeut și un preparator fizic 24 de ore cu mine practic, de ce? Degeaba? Ies la petreceri când pot, atunci când este posibil, când știu că nu mă antrenez a doua zi. Nu voi renunța la face anumite lucruri. Care e problema? 

Trebuie să mă taxezi pentru ce fac pe teren, acolo permit ca lumea să vorbească, însă pentru ce fac în afara lui...”, a spus brazilianul citat de Marca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!