”Nebunul” și-a găsit echipă! Marcelo ”El Loco” Bielsa antrenase ultima dată la Leeds United

Marcelo Bielsa Athletic Bilbao Inaki Arechabaleta Leeds United Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iunie 2022, 09:06
Data actualizarii: Marti 21 Iunie 2022, 10:14

Tehnicianul argentinian a fost demis de clubul din Premier League din cauza rezultatelor foarte slabe.

Inaki Arechabaleta, candidat la preşedinţia clubului Athletic Bilbao la alegerile din această săptămână, a anunţat luni că îl va numi pe Marcelo Bielsa pe banca tehnică a echipei care nu are antrenor după plecarea lui Marcelino, scrie L'Equipe, publicație preluată de news.ro. 

Fostul antrenor de la Olympique Marseille şi Leeds United, de unde a fost demis în februarie din cauza rezultatelor foarte slabe, a vorbit în cadrul acestei prezentări şi s-a declarat încântat de proiect: 

"I-am spus lui Arechabaleta că cel mai bun lucru a fost ca Marcelino să continue pentru că are loc să crească. Până la urmă, după decizia lui Marcelino, am început să mă gândesc să-i dau un răspuns pozitiv. 

Marcelo Bielsa a dus-o pe Bilbao în finala Europa League din 2012

Calitatea acestei echipe este comparabilă cu ce a fost acum zece ani. Aş fi bucuros să mă alătur unui grup care poate încerca să aibă o versiune de nivel similar cu cel din 2011-2013", a spus Bielsa, supranumit ”El Loco” (Nebunul).

Tehnicianul argentinian a condus echipa între 2011 şi 2013 și a dus clubul în finala Europa League în 2012, pierdută la București în fața lui Atletico Madrid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!