Endrick PSG Real Madrid Fotbal extern

"Nebunie!". PSG oferă 20 de milioane de euro pentru un fotbalist care a jucat doar o oră la seniori

Tânărul jucător brazilian Endrick Felipe Moreira de Sousa (16 ani), legitimat la formația Palmeiras, se anunță un viitor star al fotbalului, cu mai multe echipe de top interesate de serviciile sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 18:36
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 18:36

Endrick a impresionat la echipele de tineret ale lui Palmeiras, iar în această vară a făcut pasul la seniori. Până acum, atacantul a jucat în trei meciuri la prima formație, doar 61 de minute, însă a fost suficient pentru ca PSG să facă o primă ofertă.

PSG ar fi făcut o primă ofertă pentru Endrick

Presa braziliană, citată de Marca, scrie că PSG a pus deja pe masă suma de 20 de milioane de euro, în ciuda faptului că Palmeiras și-ar dori 35-40 de milioane de euro.

"Nebunie pentru Endrick. Ofertă de la PSG, dar Madridul are avantaj", a titrat Marca.

Potrivit sursei citate, mai mulți scouteri și antrenori de la echipe de top din Europa sunt așteptați în viitorul apropiat la meciurile lui Palmeiras pentru a-l urmări pe viu pe Endrick, însă marea favorită pentru transfer ar fi Real Madrid: "La fel ca în alte ocazii, când au apărut și alte echipe, Real s-a mișcat în liniște. Încă nu există o înțelegere, dar este adevărat că madrilenii sunt foarte apropiați de fotbalist și anturajul său".

Real Madrid nu ar fi înaintat pentru moment o ofertă oficială, iar Endrick va putea veni în Europa abia în momentul în care va împlini 18 ani, în iulie 2024.

În perioada recentă, Real Madrid a transferat alți doi fotbaliști brazilieni de perspectivă: Vinicius (Flamengo, 45 de milioane de euro) și Rodrygo (Santos, 45 de milioane de euro). Ambii au devenit jucători foarte importanți în angrenajul lui Carlo Ancelotti.

Modifică setările cookies