”Ne vedem curând la Real Madrid?” Reacția lui Kylian Mbappe la întrebarea reporterului

kylian mbappe PSG Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 22:16
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 22:16

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezent la Globe Soccer Awards, eveniment care are loc în Italia.

Mbappe s-a despărțit recent de Paris Saint-Germain și este așteptat să semneze cu Real Madrid în această vară, după o așteptare îndelungată.

Kylian Mbappe, întrebat dacă va semna cu Real Madrid

Mbappe a fost aproape să ajungă la gruparea de pe Santiago Bernabeu și în urmă cu doi ani, însă atunci atacantul s-a răzgândit și și-a prelungit contractul cu PSG.

Ajuns la evenimentul din Italia, Kylian Mbappe a fost așteptat de o mulțime de reporteri, iar unul dintre ei l-a întrebat direct în legătură cu viitoarea sa echipă.

Ne vedem curând la Real Madrid?”, a fost întrebat atacantul de 25 de ani. Kylian Mbappe nu a scos niciun cuvânt, însă a zâmbit larg atunci când a auzit întrebarea reporterului.

❓ PERIODISTA (@Carpio_Marca): “¿Nos vemos pronto en Madrid?"

???? KYLIAN MBAPPÉ:

pic.twitter.com/jNKIWYZf0x

Kylian Mbappe: ”Am spus mereu că, dacă merg în Italia, voi juca pentru AC Milan!”

Mbappe a fost întrebat dacă va ajunge la un moment dat și în campionatul Italiei. Atacantul a explicat că nu exclude această posibilitate, însă a transmis că, în cazul în care va juca vreodată în Serie A, o va face doar pentru AC Milan.

Dacă voi veni vreodată în fotbalul italian? Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Când eram copil, eram fanul lui AC Milan și am spus mereu că dacă voi merge în Italia, voi juca pentru AC Milan. Nu știm niciodată ce se poate întâmpla, dar urmăresc întotdeauna campionatul Italiei, fiecare meci al lui AC Milan, pentru că și familia mea este mare fană a lui AC Milan.

Am fost la PSG, acum voi juca la un alt club, sunt foarte fericit. Pot spune doar că urmăresc Serie A, este un campionat foarte bun”, a spus Kylian Mbappe.

????️ Kylian Mbappé: ¿Futuro? "Nunca sabes lo que puede pasar. Cuando era niño era fan del Milan y siempre digo que si un día voy a Italia, jugaré para ellos." ???? pic.twitter.com/7UsYuWtARx

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!