Fotbal extern

Nasser Al-Khelaifi, prietenul lui Ion Țiriac, în culmea fericirii după transferul lui Messi. Ce a declarat qatarezul 

Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani cu PSG, grupare franceză condusă de qatarezul Nasser Al-Khelaifi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 13:00

Bun prieten cu Ion Țiriac, Al-Khelaifi, fost jucător de tenis, a ținut un discurs sincer azi, la Paris, la evenimentul în care a fost prezentat starul argentinian transferat de la FC Barcelona. 

Nasser Al-Khelaifi a pedalat pe mai multe idei în timpul speech-ului său. Le-a mulțumit apropiațiilor lui Messi și a evidențiat ce înseamnă pentru suporterii parizieni venirea argentinianului. 

"Sunt fericit să îl prezint pe Lionel Messi ca jucător la PSG. Este un moment fantastic, istoric pentru noi. Toată lumea îl știe pe Leo, este singurul jucător care a câștigat șase Baloane de Aur. Va fi impresionant pentru suporteri. Este incredibil că am reușit să îl aducem pe Leo Messi. 

Nu este niciun secret despre acest acordul cu el, cu cel mai mare jucător din lume. Îți mulțumesc ție, familiei și tatălui tău. În culise a fost o muncă impresionantă pentru această sosire. Credem în acest proiect din prima zi. 

Astăzi este un moment istoric pentru club. Nu este decât începutul. Lângă mine se află multe trofee și sunt sigur că vor mai veni și altele", a declarat Nassel Al-Khelaifi, în timpul evenimentului de la Paris. 

Ion Țiriac povestea într-un interviu că i-a propus lui Nasser Al-Khelifi, mai în glumă - mai în serios, să cumpere împreună echipa de fotbal Dinamo. 

În vârstă de 47 de ani, Nasser Al-Khelaifi, proprietarul puternicului turneu de la Doha, a fost pe locul 1040 în clasamentul ATP, în 1993. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!