Mourinho, distrus dupa infrangerea lui Tottenham: "Sper ca toti sunt la fel!" A intrat imediat pe Instagram: ce i-a anuntat pe jucatori

Mourinho, distrus dupa infrangerea lui Tottenham: "Sper ca toti sunt la fel!" A intrat imediat pe Instagram: ce i-a anuntat pe jucatori

Infrangerea cu Antwerp, scor 0-1, nu i-a picat bine lui Jose Mourinho. 

Jose Mourinho a fost un car de nervi la conferinta de presa de dupa meci. Antrenorul a declarat ca nu mai vrea sa auda din partea presei intrebari cu privire la fotbalisti care nu joaca (referindu-se la Delle Ali). 

"Inainte de meciuri intotdeauna ma intrebati de ce acest jucator nu joaca, de ce acest jucator nu a fost ales. Poate de acum pentru cateva saptamani nu o sa ma mai intrebati asta deoarece ati vazut si voi raspunsul."

"Mi-ar placea sa fac 11 schimbari la pauza. Am primit exact ce am meritat. Dupa seara aceasta, viitoarele mele alegeri vor fi foarte usoare", a declarat Jose Mourinho la conferinta de presa de dupa partida.

Dupa ce conferinta de presa s-a terminat, Mourinho a postat pe Instagram o fotografie cu mesajul: "Performanta slaba, rezultat slab meritat. Sper ca toata lumea din acest autobuz sa fie la fel de suparata precum sunt eu. Maine la 11 dimineata antrenament."


  • Mourinho, distrus dupa infrangerea lui Tottenham:
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies