Mondialul care poate decide "SEFUL". Ronaldo si Messi mai au un singur trofeu de castigat: INFOGRAFIE
11 2017 19:49

Mondialul care poate decide "SEFUL". Ronaldo si Messi mai au un singur trofeu de castigat: INFOGRAFIE

Cristiano Ronaldo si Leo Messi duc de mai bine de un deceniu cea mai aprinsa rivalitate din fotbalul mondial. Cei doi s-au luptat pentru trofee alaturi de echipele lor de club, dar si pentru Balonul de Aur.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Un singur trofeu important le lipseste celor doi jucatori care au dus fotbalul la un alt nivel in ultimul deceniu. Ronaldo si Messi nu au castigat pana acum Campionatul Mondial. Cu echipele nationale, ei au castigat EURO, respectiv Jocurile Olimpice.

Messi are mai multe trofee decat Ronaldo, el castigand 32 de cupe cu Barcelona si Argentina. Pe de alta parte, Ronaldo a ridicat deasupra capului 26 de cupe cu Manchester United, Real Madrid si Portugalia.

Spaniolii de la MARCA au realizat un infografic pentru a evidentia lupta dintre cei doi.FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
4 comentarii
 • 13 2017
  fcb Va rog faceti o statistica si pt. pase de gol, faze construite , simulari ,penaltyuri batute. De dribling nu mai zic....
 • 12 2017
  l Da, dar care are mai multe reclame la sampon?...
 • 12 2017
  anton Argentina a jucat trei finale de Mondial, doua cu Messi, chiar daca nu le-a castigat, precum si Olanda, dar Portugalia ? A luat ultimul european pe gafele francezilor dar fotbalul lor este de categoria II-a, fata de Anglia, Germania, Franta, Spania, Brazilia sau Argentina. Sanse la titlul suprem sunt mai multe pentru Argentina fata de Portugalia, avand un atac f.bun, dar mai sunt Germania, Spania poate si Brazilia, f.greu de invins!...
 • 11 2017
  nnh nici portugalia nici argentina nu castiga mondialul....BRAZILIA il castiga...
BRAT