Momente emotionante in vestiarul lui PAOK! Cum au reactionat jucatorii cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea

Momente emotionante in vestiarul lui PAOK! Cum au reactionat jucatorii cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea

Razvan Lucescu a luat o decizie neasteptata.

Razvan Lucescu a scris istorie pentru PAOK in sezonul trecut dupa ce a reusit sa aduca titlul la Salonic dupa o pauza de 34 de ani. Lucescu se pregatea sa atace grupele UEFA Champions League si un nou campionat in Grecia, astfel ca nimeni nu anticipa o plecare a romanului.

Totusi, Lucescu se va desparti de PAOK si va merge in Arabia Saudita, la Al Hilal. Clubul din Arabia Saudita ii va achita clauza de reziliere de 2 milioane de euro si ii pregateste un salariu de 4 milioane de dolari.

Presa din Grecia a dezvaluit ca au fost momente emotionante in vestiar atunci cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea. Jucatorii l-au rugat sa se mai gandeasca asupra deciziei si sa nu plece in cele din urma. "E pacat sa pleci chiar inainte de debutul pregatirilor", i-ar fi transmis jucatorii cu greutate din vestiarul lui PAOK, potrivit www.tanea.gr.

Razvan Lucescu a castigat titlul cu PAOK dupa 34 de ani. E cel mai bun antrenori din istoria campionatului grec, locul 1 neinvins si cu cele mai multe victorii (26 in 30 de etape) si primul care reuseste eventul cu clubul din Salonic, intrat in istorie.

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni
BRAT