Momente emotionante in vestiarul lui PAOK! Cum au reactionat jucatorii cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea

Momente emotionante in vestiarul lui PAOK! Cum au reactionat jucatorii cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea

Razvan Lucescu a luat o decizie neasteptata.

Razvan Lucescu a scris istorie pentru PAOK in sezonul trecut dupa ce a reusit sa aduca titlul la Salonic dupa o pauza de 34 de ani. Lucescu se pregatea sa atace grupele UEFA Champions League si un nou campionat in Grecia, astfel ca nimeni nu anticipa o plecare a romanului.

Totusi, Lucescu se va desparti de PAOK si va merge in Arabia Saudita, la Al Hilal. Clubul din Arabia Saudita ii va achita clauza de reziliere de 2 milioane de euro si ii pregateste un salariu de 4 milioane de dolari.

Presa din Grecia a dezvaluit ca au fost momente emotionante in vestiar atunci cand Razvan Lucescu si-a anuntat plecarea. Jucatorii l-au rugat sa se mai gandeasca asupra deciziei si sa nu plece in cele din urma. "E pacat sa pleci chiar inainte de debutul pregatirilor", i-ar fi transmis jucatorii cu greutate din vestiarul lui PAOK, potrivit www.tanea.gr.

Razvan Lucescu a castigat titlul cu PAOK dupa 34 de ani. E cel mai bun antrenori din istoria campionatului grec, locul 1 neinvins si cu cele mai multe victorii (26 in 30 de etape) si primul care reuseste eventul cu clubul din Salonic, intrat in istorie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies