Momente de groază trăite de Lorenzo Paramatti, fostul jucător al FCU Craiova! Italianul, surprins de atacul grupării Hamas

Lorenzo Paramatti FCU Craiova Fotbal extern Lorenzo Paramatti
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 17:23
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 17:29

Lorenzo Paramatti (28 de ani), fotbalistul italian din echipa Maccabi Petah Tivka, a trăit momente de groază în timp ce se afla la Tel Aviv.

Lorenzo Paramatti, fotbalistul italian care evoluează pentru Maccabi Petah Tivka, a trecut printr-o experiență de coșmar sâmbătă dimineața, când se afla în Tel Aviv. Paramatti, cunoscut pentru trecutul său în echipele de tineret ale lui Bologna și Inter, și fiul unui fost fotbalist de top, Michele Paramatti, care a jucat pentru Juventus, a fost martorul unei situații de criză.

Cu doar o lună și jumătate în urmă, Lorenzo Paramatti a schimbat echipa, trecând de la FC Craiova la Maccabi Petah Tivka, dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să se întâmple în zilele care au urmat. Asemenea altor cetățeni italieni aflați în orașul de pe malul Mării Mediterane, Paramatti s-a trezit cu sirenele antiaeriene în toiul dimineții, potrivit TuttoMercatoWeb.

Lorenzo Paramatti, surprins de atacul Hamas

Situația părea că se agravează pe zi ce trece, după ce luptătorii Hamas au atacat Israelul și a luat mii de oameni ostatici. Lorenzo Paramatti a avut norocul de a supraviețui acestei situații tensionate. Duminică dimineața, el a reușit să ajungă în siguranță la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv și a luat un zbor care l-a readus acasă.

În urma acestor evenimente, UEFA a luat decizia de a amâna toate meciurile programate în Israel pentru următoarele două săptămâni, urmând să anunțe noi date pentru desfășurarea acestora în viitor. Organizația europeană de fotbal a menționat într-un comunicat de presă: „Având în vedere situația actuală din Israel, UEFA a decis să amâne toate meciurile programate în țară în următoarele două săptămâni, cu noi date care vor fi stabilite ulterior”.

În acest moment, viitorul lui Lorenzo Paramatti în cadrul echipei Maccabi Petah Tivka rămâne incert, iar contractul său ar putea fi reziliat sau s-ar putea lua în considerare alte opțiuni, cum ar fi un posibil împrumut, similar cu ceea ce se întâmplă în Ucraina.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!