Moment amuzant pentru superstarul argentinian! Un portar robot i-a apărat penalty-ul lui Messi spre surprinderea publicului

Lionel Messi PSG Fotbal extern Moment amuzant pentru superstarul argentinian! Un portar robot i-a apărat penalty-ul lui Messi spre surprinderea lui
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 07:40
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 07:52

Chiar dacă a câștigat Balonul de Aur de șapte ori, Lionel Messi nu i-a făcut față unui adversar robot din Qatar.

Legenda Argentinei a călătorit în Qatar împreună cu coechipierii săi de la Paris Saint Germain pentru a vizita Muzeul Olimpic al țării în această săptămână. În timpul unui eveniment de presă, Messi a fost însărcinat să înfrunte un portar robot.

Un portar robot i-a apărat penalty-ul lui Messi spre surprinderea publicului

  • Moment amuzant pentru superstarul argentinian! Un portar robot i-a apărat penalty-ul lui Messi spre surprinderea lui

După ce a marcat 764 de goluri în cariera sa fenomenală și i-a învins pe unii dintre cei mai buni portari pe care i-a văzut vreodată lumea, așteptările erau ca Messi să găsească cu ușurință fundul plasei când se va confrunta cu robotul, cu toate acestea, lucrurile nu au stat prea bine pentru argentinian.

Messi s-a îmbrăcat cu echipamentul lui PSG, iar mai apoi cu piciorul stâng a țintit spre colțul din dreapta sus. Dar portarul robot i-a citit gândurile argentinianului și a produs o paradă grozavă pentru a-l stopa pe Messi.

Messi a râs de ratarea sa instantaneu, dar fanii din jur au rămas ușor uimiți după ce și-au văzut idolul nereușind să transforme un penalty împotriva unei mașinării.

Fanii rivali au profitat de acest moment

Internauții au ironizat momentul pe rețetele de socializare și au lăsat diverse comentarii care l-au ridiculizat pe starul lui PSG.

Messi a făcut uitată dezamăgirea de la penalty și a s-a dus la fanii prezenți la eveniment pentru a oferi autografe și a se fotografia cu aceștia.

De când s-a mutat la PSG, Messi a fost supus unei presiuni intense, mulți fani din întreaga lume au fost curioși să vadă dacă Messi poate evolua în afara ligii spaniole, unde și-a petrecut toată cariera înainte de a se muta la Paris.

În acest sezon, Messi a îndurat unul dintre cele mai rele sezoane, reușind doar șase goluri în Ligue 1 și 13 pase decisive, dar a reușit să joace un rol esențial pentru PSG în lupta pentru titlul francez. Campania echipei sale în Liga Campionilor a fost terminată rapid după ce a pierdut în fața lui Real Madrid în optimile de finală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!