Franta

S-a întors Ronaldinho! Starul brazilian râde de situația de la PSG, dar îi susține pe Neymar și Messi

PSG, cu Messi, Mbappe și Neymar s-a făcut de râs în acest sezon de UEFA Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 23:01
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 23:04

Campioana Franței avea așteptări mari de la actualul sezon, însă pe plan european lucrurile nu au stat atât de bine. Pentru a se îndeplini marele obiectiv, câștigarea celui mai mare trofeu inter-cluburi din lume, rămâne încă un vis.

Brazilianul Ronaldinho, fotbalistul care a jucat pentru PSG între 2001 și 2003, râde de situația echipei, considerând că echipa are jucători buni, însă aceștia nu sunt apreciați.

Vrei să schimbi totul? Vrei să ai ce? Cei mai slabi jucători din lume? (n.r.-râde) Trebuie să așteptați până când acești jucători înțeleg acestă manieră nouă de a trăi și juca fotbal. Restul va veni încetul cu încetul. Această adaptare este normală, pentru a îndrepta lucrurile.

Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. A avut mai multe accidentări anul acesta. Când este 100 la sută, este un jucător cu adevărat special pentru această echipă. Di Maria, Messi… Cei mai buni jucători sunt împreună. Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”, a spus Ronaldinho, citat de marca.com.

Ronaldinho a fost adus în Europa de PSG, club pentru care a strâns 77 de meciuri, marcând de 25 de ori și oferind 17 pase de gol. Lotul actual a PSG-ului valorează peste 900 de milioane de euro.

Dinho, indragostit de Mbappe

Într-un interviu acordat pentru Amazon Prime, Ronaldinho a vorbit despre situația actuală a starului francez și despre viitorul său profesional. 

"Este tânăr, puternic și are viteză. Este minunat să joci cu el. Sper că va deveni cel mai bun jucător din lume și că va câștiga Balonul de Aur. Sper ca totul să meargă bine pentru el.

PSG este la înălțime. Poate deveni cel mai bun aici și să câștige Liga Campionilor. Vreau să rămână la PSG? Nu ar fi minunat? Să-i văd pe cei mai buni jucători împreună la Paris șii să câștige Liga ar fi minunat", a declarat Ronaldinho.

Modifică setările cookies